Csepeli Ügyek

Csepeli Ügyek

A csepeli önkormányzat is bezár

2021. március 06. - Attila Kis

cseügy

Versenyt fut az egészségügyi rendszer és a kormány a koronavírusos megbetegedésekkel. Soha nem látott, tömeges oltás kezdődött, amivel napokon belül az Európai Unió élére kerülhetünk átoltottságban. Ugyanakkor a mutáns vírusok miatt felgyorsult terjedést is minden erővel fékezni kell. El kell kerülni az olasz, szlovák, cseh, belga példákat, ahol gyakorlatilag összeomlott az egészségügyi rendszer. Ezért van szükség a szigorú korlátozásokra, bezárásokra.

Csepelen is bezár az önkormányzat, csak a legszükségesebb szolgáltatások - például az anyakönyvezés - működnek a következő két hétben. Részletek a közleményben. 

Tisztelt Ügyfeleink!

Bizonyára Önök is követik a híradásokat a koronavírus járvánnyal kapcsolatban, különös tekintettel a 2021. március 08. napjától életbe lépő szigorításokra.

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata és intézményei mindent megtesznek a koronavírus elleni védekezés érdekében, azonban a járvány terjedésének megelőzéséhez, illetve eredményes megfékezéséhez szükség van az Önök együttműködésére is, melyet ezúton is köszönök.

2021. március 08. napjától 2021. március 22. napjáig a Polgármesteri Hivatal zárva tart, ideértve a 1211 Budapest, Kossuth Lajos u. 65. szám alatti telephelyet (Főépítészi Iroda) is.

Ügyfélfogadás nincs, kivétel az Anyakönyvi Irodát és a Hagyatéki Csoportot, ahol az ügyfélfogadás előre egyeztett időpontban továbbra is lehetséges. Az anyakönyvi (pl.: házasságkötés és anyakönyvi kivonat kiadása) és hagyatéki ügyek tekintetében az ügyintézés a mindenkori járványügyi szabályok szerint folyik.

A Családtámogatási Iroda tekintetében lehetőség van a kérelmeket a Hivatal Petz Ferenc utcai bejárata felől egy gyűjtőládába bedobni, melynek a kiürítéséről hetente gondoskodunk.

A kérelmek kitöltése kapcsán segítséget a 06-70/505-6324 telefonszámon kaphatnak.

Elérhetőségeink a következők:

Ügyfélkapun, cégkapun keresztül – KRID azonosító: 101112735

E-mailen:

(környezetvédelem, utak, közterülethasználat):

Halaszthatatlan ügyekben a 06-1-427-6100-as központi telefonszámon a call-center munkaidőben továbbra is elérhető.

Hivatalunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az elektronikus úton érkezett kérelmek, beadványok ügyintézése továbbra is folyamatos legyen.

Különösen kiemelt fontosságú ügyekben egyedi ügyintézési rend lehetséges.

A koronavírus elleni védekezés minden állampolgárnak feladata, kötelezettsége, ennek érdekében kérem kísérjék figyelemmel a kormányzati szervek és az operatív törzs iránymutatásait, és a szerint járjanak el.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Budapest, 2021. március 05.

dr. Szeles Gábor

jegyző

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliugyek.blog.hu/api/trackback/id/tr5616451980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása